logo-1600x592


Asiakirjatilaukset:
isännöitsijäntodistukset ja lainaosuuslaskelmat
asunnon myyntiin, vuokraamiseen jne.

Laadimme ja toimitamme tilauksesta isännöitsijäntodistukset sekä mahdolliset lainaosuuslaskelmat. Asuntoa myydessä isännöitsijäntodistuksen tulee olla korkeintaan kolme kuukautta vanha. Mikäli käytät asunto-osaketta muun lainan vakuutena, pankki edellyttää normaalisti tällöinkin lainaa haettaessa ajantasaista isännöitsijäntodistusta.

Asunnon myymistä tai vuokraamista varten tarvitset normaalisti myös muita asiakirjoja, kuten viimeisimmän tasekirjan, yhtiöjärjestyksen, talousarvion sekö kunnossapitotarveselvityksen. Tällöin voi olla helpointa tilata isännöitsijäntodistus liitteineen, jolloin saat kaiken tarvittavan kätevästi yhdessä paketissa. Vinkki: taloyhtiösivun kautta voit myös ladata näitä oheisdokumentteja suoraan milloin vain itsellesi parhaiten sopii.

Mahdollisia osakkeisiin kohdistuvia lainoja voi normaalisti maksaa pois varsin joustavasti. Käytännöt vaihtelevat yhtiöittäin. Aiheutuvat kustannukset riippuvat täysin lainoittajapankista ja heidän ehdoistaan, useimmiten lyhennys on edullisinta tehdä lainan koronmääräytymispäivänä joka on kerran tai kaksi vuodessa.

Mikäli olet maksamassa huoneistosi lainaa (tai lainoja) pois, tarkista parhaat ajankohdat ja kustannukset meiltä etukäteen. Lainaosuuslaskelman laatiminen ja mahdolliset pankin perimät kulut veloitetaan erikseen.

Hinnasto (sis. alv 24%):

Isännöitsijäntodistus 80,00€
Is.todistus liitteineen 135,00€
Lainaosuuslaskelma (/kpl) 60,00€

Voit maksaa tilauksen suoraan verkkokaupan kautta. Tutustu verkkokaupan toimitusehtoihin tästä. Verkkokaupan kautta maksu onnistuu usealla yleisesti käytössä olevalla välineellä helposti.

Isännöitsijäntodistuksen tilaaminen

Isännöitsijäntodistus toimitetaan vain osakeluetteloon merkitylle huoneiston omistajalle tai tämän valtuuttamalle kiinteistövälittäjälle. Pyydämme tarvittaessa kopiota toimeksiantosopimuksesta sähköpostitse.

Isännöitsijäntodistusta tilatessa muistathan täyttää tarkat osoitetiedot ml. huoneisto, jonka isännöitsijäntodistusta tilaus koskee. Mikäli asut itse eri osoitteessa, täytä toimitusosoitteeksi omat tietosi ja lisää tilauskohteen tiedot kommenttikenttään.

Tilaa tästä: Isännöitsijäntodistus (ei liitteitä) | Isännöitsijäntodistus + liitteet

Lainaosuuslaskelman tilaaminen

Lainaosuuslaskelmaa tilattaessa muista niin ikään täyttää tarkat osoitetiedot ml. huoneisto, jonka lainaosuutta tilaus koskee. Mikäli taloyhtiölläsi on useampia lainoja, muistathan yksilöidä tilauksen lisätietoihin, minkä lainan laskelman haluat.

Lainaosuuslaskelman mukana toimitetaan viitemaksutiedot lainaosuuden maksamista varten. Eräpäivä on normaalisti 7 pv ennen kuukauden viimeistä päivää. Lainaosuuslaskelmaan lisättävät pankin kulut vaihtelevat pankeittain, tavallisesti kulut ovat pienemmät ns. koronmääräytymispäivinä, joita on lainan ehdoista riippuen yleensä yksi tai kaksi vuodessa. Tarkistathan tarvittaessa oman taloyhtiösi lainan ehdot ja pankin veloitukset etukäteen asiakaspalvelustamme!

Tilaa tästä: Lainaosuuslaskelma

Isännöitsijäntodistuksilla tai lainaosuuslaskelmilla ei ole palautusoikeutta. Varmistathan ennen tilaamista, että tuotteet voi toimittaa sinulle (olet osakeluetteloon merkitty osakkeenomistaja tai toimeksiannon saanut kiinteistövälittäjä)